Lättgravad ugnsbakad lax med fänkålsremoulad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 msk dill, hackad
  • 800 gram färskpotatis (ar)
  • 80 gram spenat
  • 1 krm svartpeppar , nymalen
  • 600 gram laxfilé
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk socker
  • 0.5 st avokado , mosad
  • 1 tsk fänkål, malen , frö
  • 1 tsk pepparrot, färsk , riven
  • 2 dl gräddfil
  • 1 st fänkål
  • 1 dl pickles
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk olivolja
  • 1 salt och peppar
  • 1 citronjuice , färskpressad, några droppar
  • 2 dl sojabönor, kokta , eller gula ärter
  • 0.5 st citron(er) , finrivet skal
  • 1 salladslök(ar) , eller purjolök
  • 1 morot
  • 1 rödbetor , strimlor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.