Lägg några skivor citronsmör på laxen och strö över chilisalt. Det har funnits kantareller sen i slutet på juli, det har varit en bra växtsommar för svampen i år
Blanda potatisarna med olja, salt och peppar. Servera kycklingen med fetaostkrämen en sallad. Blanda citronskal, chili explosion, olja, hackad vitlök, peppar och soja i en stor fryspåse
Lägg på gösbitarna, krydda med salt och vitpeppar. Lägg purjolöken i botten på en smord ugnsfast form. Blanda grädde och vin, smaka av med salt och vitpeppar och häll det i formen
Skala och kärna ur pumpan, skär i bitar, kärna ur och hacka chilin, skala vitlöken, lägg allt på ugnspapper, ringla över lite olivolja, salta och dra några varv med pepparkvarnen
Lika krispigt som vädret varit är denna färggranna tallrik medugnsbakad torskrygg, toppad med räkor och en syrlig myntamajonnäs som går så bra ihop med mango och granatäpplekärnor
Lägg på gösbitarna, krydda med salt och vitpeppar. Lägg purjolöken i botten på en smord ugnsfast form. Ugnsbakad gösfilé med purjolök ochkantarellerPortioner
Var nu försiktiga när ni börjar elda, så ni inte snavar och sätter er på grillen. Jag antar att grillarna gått varma och att det nästan är svårt att urskilja varandra för allt grillos som lägrar sig överallt
Med lite tomater som smak och färgförhöjare till, så är hela middagen klar i bara en gryta. Jag har haft turen att hitta lite kantareller i fjällen , men den här rätten blir god med blandsvamp också
Blanda grynen med bönmixen och tomaterna i vinägrett och häll ut på ett stort fint fat. Vill ni testa smakbox så är det bara att gå in på deras hemsida och skriva in sig på en prenumeration
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.