Lättbakad röding med smak och doft av brynt smör, Västerbottensost
Norrmejerier.se
Norrmejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Martin Nordebäcks vinnarrecept i Västerbottensost-stipendiet.
  • Varmrätten innehåller
  • 300 g Västerbottensost
  • 3 dl grädde – koka till 1,5 dl Creme dubbel
  • 1 dl Norrmejerier Mjölk
  • Salt och vitpeppar
  • 25 g Ulvaalger
  • 100 g Mie de pain – grovt riven
  • 4 st rödingsfiléer putsad och skinnad
  • 200 g normalsaltat Norrmejerier Smör
  • 400 g blomkål
  • 100 g grädde
  • 1 kg blåmusslor
  • ½ l vitt vin
  • 100 g fänkål
  • 100 g rotselleri
  • 100 g schalottenlök
  • 10 g vitlök
  • 50 g persilja
  • 10 st ägg
  • 100 g plommontomater
  • 100 g pärllök
  • 500 g gurka
  • 300 g äpple
  • 100 g citroner
  • 100 g blomkål
  • 100 g Västerbottensost
  • 30 g körvel
  • 30 g dill
  • 100 g normalsaltat Norrmejerier Smör
  • ½ dl vitvinsvinäger
  • 50 g strösocker
  • 200 g dill
  • 1 dl kallpressad rapsolja
  • 1 dl rapsolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.