Smördeg på rulleKetchup i i bottenFetaost smulad över ketchupen Oregano strös överRulla ihop och skär i 1,5 cm tjocka bitarTryck till dem lite200 gr i ugnen ca 15 minuterLåt dem svalna på galler Servera till en drink eller lite bubblor
Goda filodegssnurror med smak av chilicheese. Hettan från jalapenon, krämigheten från osten och det frasiga från filodegen gör dessa minipajer oemotståndligt goda
Här kommer ett gammalt recept i repris och nu är den även Smartpointsberäknad åt oss Viktväktare. Köttgryta tar lite tid att göra då köttet behöver kokas lite längre, för att den ska bli mör och fin
Tina smördegen i rumstemperatur, ca 30 minuter. Mixa tomater, pressad vitlök, basilika och ost. Kavla ut smördegen tunt till en platta som är ca 25x15 cm
När jag skrev om maskrossirapen fick jag frågan om ett våffelrecept att avnjuta ihop med sirapen. Vi har ganska nyligen skaffat oss ett våffeljärn och lyckades i samband med det lägga vantarna på ett fantastiskt våffelrecept
Förra året vid jul bakade jag det här receptet för första gången. Då var det smaksättning av citron och saffran, denna gång till min systersons dopdag fick det bli lime
Smördeg på rulleRiven stark ost Lite tomatpuré Pizzakrydda 200 gr ca 15 minuterRulla ut mördegen och bre på tomatpurénLägg sedan på riven ost och kryddan
Värm ugnen till 200 grader. Kavla ut smördegsplattorna tunt. Mixa ingredienserna till valfri fyllning. Pensla smördegen med ägg och strö eller bred ut någon av fyllningarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.