Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den i ugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Stek laxbitarna och krydda med lite salt, svartpeppar, citronpeppar och dill. Låt riset vara kvar ett tag på plattan flytta sedan av kastrullen och ställ någon annanstans
Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den i ugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Blanda samman crèmefraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen. Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form
Kolla så att kycklingen är genomstekt - inget rosa alls - köttet ska vara vitt och saftigt. Blanda den hackade persiljan medcrèmefraicheoch västerbottenost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.