Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Ingredienser Vaniljyogurt Banan Frysta hallon Frysta blåbär (Ingredienserna är efter smak, prova dig fram) Gör såhär * Häll i yougurt i en skål eller direkt i saftkannan
Jag gjorde mandelmjölk igår och fick därmed en del överbliven mixad mandel så för att ta till vara på det bestämde jag mig för att göra en smulpaj och inspirerad av lördagens fika på Koloni fick det bli en gluten och laktosfri variant
Spritsa en klick på varje kaka och dekorera medhallon och skivad kiwi. Färskpressad apelsin eller koncentrerad flädersaft är gott att pensla bakelserna med istället för likör
Blanda i avrunna, hallon och blåbär. 1 förp frysta hallon och blåbär. Blanda samman smör, socker, ägg, vetemjöl och bakpulver Tryck ut i en pajform, ca 24 cm i diameter
Hallon och blåbärmed Sabayon * 6-8 portioner ca 300 g lätt sötade hallon och blåbär Sabayon. Läs även andra bloggares åsikter om Sabayon , Hallon och blåbärmed Sabayon , 6-8 portioner ca
Den blev sådär härligt krämig så den fick ätas med en sked. 3dl soyamjölk, 1 banan, 1,5dl blåbär, 1/2dl mango, 2dl hallon // Mixa ihop bananen med soyjamjöken, tillsätt de frysta bären och mixa det slätt. 1,5dl blåbär. 2dl hallon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.