En smak- och doftfylld föreläsning med demonstrationer och mycket provsmakning. Allt vi smakar på kommer vara vetefritt, glutenfritt, mjölkproteinfritt och utan vitt socker
Första gången jag gjorde cookiesen (påLCHF-vis och med kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Lägg det himmelska julgodiset i en mysig burk, jag hittade en pepparkaksburk (som jag tog utan att fråga min sambo, vilket tydligen ställer till problem när hon ska baka pepparkakor…)
Den här ischokladen är däremot gjord på smör. Traditionellt brukar ischoklad innehålla kokosfett. Detta för att fettet i smör är nyttigare än kokosfett och för att smaken blir så ljuvlig
Lägg kantarellerna i kall panna utan något fett, och sätt på värmen. Inspirerad av det lyckade försöket med min laktos- och glutenfria ostkaka häromsistens, fick jag för mig att göra en äggakaka med smaksatt Keso
Blanda socker, sirap och vispgrädde i grytan och koka allt utav bara helvete. Det är bara fyra dagar kvar till julafton och vi bjuder på ett recept på knäck, ett väldigt populärt julgodis som jag tyvärr inte är ett fan av, men min sambo tvingar mig att blogga om det
Så mitt råd är att inte äta den direkt ur ugnen utan att låta den vila en bra stund först. Denna måndag bjöd på ett riktigt vackert höstväder och luften var så otroligt frisk att andas in
Ska man ha kokosolja med eller utan smak för bästa resultat. Jag trillade in här i jakten påsockerfria recept för att min farfar som är diabetiker ska kunna ta lite av godsakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.