350 g
lövbiff strimlad 2 msk imperial soy Mrs Cheng 1 msk kalvfond konc 1 st vitlöksklyfta riven 1 st purjolök strimlad 100 g champinjoner i fyra delar 1 st röd paprika skivad 1 msk smör Sås: 2.5 dl mellangrädde 1 msk idealmjöl grönmögelost grovriven t ex St Agur 1 tsk timjan 1 krm svartpeppar nymald Servera med: pasta kokt Ugn: 225º Det här behövs till 4 port:
Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Avsluta med potatis. Servera med sallad. 1175 g färskost med tomater. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskost med tomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 5 dl riven ost Servera med. 200°Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör
Klipp över persilja och servera med kokt potatis eller ris. 1persilja att garnera med. 1Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet tills det får färg. 1Rör ihop och låt alltsammans sjuda i några minuter och smaka av med flingsalt
Vi får se hur ofta jag hinner/orkar med att uppdatera bloggen denna vecka. Börja med att strimla lövbiffen och lägga den i en stor skål tillsammans med soja, fond och pressad vitlök
Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Bryn kycklingen runt om i en stekpanna med smör. Stek alltsammans i en stekpanna med smör tills vätskan kokat in
Sommarvärmen tycks vara på utgående och jag har plockat fram jackan faktiskt, i alla fall på morgonen då det till och med varit lite kyligt den sista veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.