Lövbiffsgratäng med grönmögelost
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 350 g lövbiff
  • 2 msk imperial soy
  • 1 msk kalvfond
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 st purjolök
  • 100 g champinjoner
  • 1 st röd paprika
  • 1 msk smör
  • 2.5 dl mellangrädde
  • 1 msk idealmjöl
  • grönmögelost
  • 1 tsk timjan
  • 1 krm svartpeppar
  • pasta
  • 350 g lövbiff strimlad 2 msk imperial soy Mrs Cheng 1 msk kalvfond konc 1 st vitlöksklyfta riven 1 st purjolök strimlad 100 g champinjoner i fyra delar 1 st röd paprika skivad 1 msk smör Sås: 2.5 dl mellangrädde 1 msk idealmjöl grönmögelost grovriven t ex St Agur 1 tsk timjan 1 krm svartpeppar nymald Servera med: pasta kokt Ugn: 225º Det här behövs till 4 port:

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.