Det är en öppen grill med kåpa, likt en klassisk svensk murad grill fast aningen mer inkåpad ochmed en enhet i mitten som liknar "raketspisen" som ni kan söka upp på Instagram om ni inte vet hur den ser ut
Tillsätt mjölk och äggulor och smaka av med salt och peppar. Skala och koka potatisen. Låt kräftstjärtarna rinna av och blanda dem med crème fraiche, majonnäs och dill
Ansa sockerärterna och låt dem fräsa med ett par minuter. Putsa köttet och salta och peppra. Koka upp grädde med dijonsenap och fond och smula i nästan all gorgonzola
Strimla lövbiffarna, och stek strimlorna i en het stekpanna med smör. salt och peppar. Strö över mjöl och späd med grädde, vatten och fond under omrörning
Nagga bottnen med hjälp av en gaffel och sätt aluminiumfolie runt kanten. Garnera med dem. Finfördela matfettet och osten i mjölet till en grynig massa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.