4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pakchoi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Toppa yakinikun med koriander och strimlad salladslök. Skala och riv vitlök och ingefära och blanda med soja, sesamolja, sambal oelek och socker i en skål
Kokosolja att steka i, jag föredrar med smak. 1 paketPakchoi, de brukar förpackas två och två. Du kan stänka lite vatten på nötterna och strö över lite salt om du vill innan de går in i ugnen) 1 paketPakchoi, de brukar förpackas två och två
Blanda och lägg upp på fat eller i portionsskålar tillsammans medpakchoi. Tillsätt haricots verts tillsammans med limesaft, honung, soja, sesamolja och nudlarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.