Häromdagen gjorde jag lövbiffsrullader-mums vad gott. Lövbiff rullader LCHF 4 port8 st lövbiffsmör att steka i250 g Cantadou färskost (jag använde 4 peppar)färsk timjansvartpepparkalvfond ca 2 mskvispgrädde ca 2,5-3 dlDela lövbiffen på hälften om det är stora bitar. ca 2,5-3 dl
2-3 msk sukrin gold (jag tog 2,5). Låt sjuda ca 20-30 minuter. 2-3 msk sukrin gold (jag tog 2,5). Det här receptet hittade jag på instagram, hos @lillsariz
Jag bakade dom redan i somras - men dom tål att visas igen - speciellt nu till jul. Ett par riktigt goda fudge som smälter i munnen är dessa mandelfudge
Dagens lördagstips blir ett litet pastatips. Minionerna och Sing tillsammans med popcorn med barnen och sedan Underworld-marathon för mig och sambon efter barnen lagt sig
Men jag måste nog ändå säga att Mandelfudgen och lakritsfudgen som jag testade först var godast. Till kaffefudgen struntar du i apelsinchokladen, tillsätter istället snabbkaffepulver tills det smakar bra + ca 2-3 msk sötning. Låt sedan det hela småkoka, med betoning på små (EJ under lock) i ca 20-30 minuter
Här kommer ett lördagstips till er som vill ha ett gott och nyttigt godis att mumsa på i helgen. Jag ramlade över ett recept på banan- och lakritskola hos Zahra för några veckor sedan som jag kokade ihop under veckan
Låt sjuda ca 20-30 minuter. Lägg alla ingredienser i en kastrull. Koka upp och sänk värmen. Fudgen är klar när den doftar och smakar kola och har tjocknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.