Inspirerad av Birgittas nyttiga pepparkakor och kommentaren från Anna så tänkte jag att jag ju såklart måste testa att göra dessa med vaniljpulver och valrhonakakaon
krydda med paprikapulver, chilipulver, salt, vitpeppar och lite timjan och vitlökspulver-. (är man inte strikt el inte äter Lchf så kan man ju krydda med kebebkrydda)
Bryt chokladen i mindre bitar och smält den tillsammans med kaffet i en kastrull på svag värme. Idag är den lika god med den skillnaden att glasyren stelnat och blivit fastare efter en natt i kylen
Smält mörk choklad tillsammans medkokosfett, doppa bollarnaoch strö över flingsalt eller kör utan. Töm hela burken med jordnötssmöret i en bunke, tillsätt kokos, vanilfrön och hasselnötsmjöl
Blandachokladblandningenmednötblandningen. Rosta sedan valnötterna, hasselnötterna och solrosfröna i en torr stekpanna på medelgod värme tills de får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.