Laxsnittar med färskost 1. Koka äggen. 2. Strimla lax och hacka schalottenlök samt de kokta äggen. Rör ihop med citronsaft, kryddor och crème fraîche www.landleyskok.se
Tunnbrödssnittar 4 skivor tunnbröd. 1¾ dl Arla® färskost naturell. 11 tsk wasabipasta. 1200 g rökt lax. 12 msk gari, inlagd ingefära www.arla.se
Rödbetor med ostkräm 10 rödbetor 200 g västerbottensost 1 förp crème fraîche, 2 dl 1 tsk peppar 0,5 dl honung 1 msk olivolja 1 dl strösocker 3 dl hasselnötter flingsalt www.koket.se
Laxcrostini med wasabi- och sojamajonnäs och forellrom 150 g lax (t ex salma eller fröya) 1 baguette ca 4 tsk wasabipasta 1,5 dl majonnäs 2 tsk japansk soja 1 tsk honung, flytande salt, nymalen peppar 40 g forellrom 1 kruka gräslök 2 msk svarta sesamfrön www.koket.se
Burrata med ugnsbakade tomater, citron och pistagenötter 1. Riv brödet i stora smulor och stek dem frasiga i olivolja. 2. Rosta pistagenötterna i torr stekpanna. 3. Riv mozzarellan med fingrarna och lägg på ett fat Svt
LöjromskrustaderLöjromskrustader, 24 st. Löjromskrustader, 24 st. Jaha, vad ska man säga om löjrom. Inte så mycket tror jag Christofers Kök
Löjromskrustader Fyllning. Blanda löjrom, kesella, lök och senap. Fyll krustaderna med blandningen och garnera med hackad gräslök Hemmets Journal
Löjromskrustader 1. Fyllning. Blanda löjrom, kesella, lök och senap. Fyll krustaderna med blandningen och garnera med hackad gräslök Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.