Långsam oxfilé med västerbottensost- och wasabisås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g oxfilé
  • 125 g västerbottensost, riven
  • 1 msk wasabi
  • 100 g färskost
  • 0,5 krm socker
  • 1 msk smör
  • 4 schalottenlökar, finhackade
  • 3 dl grädde
  • 4 dl fond (kraftig buljong)
  • 1 kg mandelpotatis, skalad
  • morötter
  • ärtor
  • sparris
  • 2 tomater (stora)
  • 20 oliver
  • 1 mozzarella
  • 3 msk grön pesto
  • 800 g oxfilé 125 g västerbottensost, riven 1 msk wasabi 100 g färskost 0,5 krm socker 1 msk smör 4 schalottenlökar, finhackade 3 dl grädde 4 dl fond (kraftig buljong) 1 kg mandelpotatis, skalad
  • Grönsaker morötter ärtor sparris
  • Tomatsallad2 tomater (stora) 20 oliver 1 mozzarella 3 msk grön pesto

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.