Långbrosill anno 2009
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g inlagda sillfiléer
  • 11 ägg, hårdkokt
  • 12 färskpotatisar, kokta (eller små delikatesspotatis)
  • 11,5 dl inläggningsgrönsaker (eller pickles)
  • 11 dl crème fraiche
  • 12 msk majonnäs
  • 11 msk skånsk senap
  • 11 msk dill, hackad
  • 11 msk gräslök, hackad
  • 1 salt
  • 1 vitpeppar, nymald
  • 1 ca 300 g inlagda sillfiléer 1 ägg, hårdkokt 2 färskpotatisar, kokta (eller små delikatesspotatis) 1,5 dl inläggningsgrönsaker (eller pickles) 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 1 msk skånsk senap 1 msk dill, hackad 1 msk gräslök, hackad salt vitpeppar, nymaldSkär sillen i grova bitar. Skala ägget och skär det i bitar. Tärna potatisen och grönsakerna (spara 0,5 dl grönsaker till garneringen). Blanda alltsammans med crème fraiche och majonnäs. Smaksätt med senap, örter, salt och peppar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.