Smörj en ugnsform med smör, varva carbonaran ochpastan. Hacka lök, bacon och körsbärstomater, stek dem på medelvärme i en stekpanna och häll sedan över grädden
Krämig, örtig champinjonsås. Eller de kanske bara är jag som är knasig, men vilka smakperioder man (jag) ofta fastnar i… Alltså ibland är jag väldigt ”tomatig” och lagar mycket köttfärssås med krossade tomater, extra ketchup på och grytor med tomatpuré, buljonger med grönsaker och just TOMATIGA smaker
Smaka av såsen medsaltoch vitpeppar. Häll på en msk olivolja, salt samt lite svartpeppar och blanda. Fördela laxbitarna med mellanrum på andra halvan av blecket med tomaterna
) Men här kommer ett gott pastarecept för er andra, rätt lätt och snabb att göra med färdiga såser, öka gärna på kryddningen lite tycker jag för den är mild i smaken
Det funkar på italienska. Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.