13 st
normalstora morötter 1 st gul lök 1 st ägg 2 msk ströbröd 2 msk potatismjöl ca 2 krm salt 1 krm vitpeppar Rapsolja till stekningSkala och finriv morötterna, hacka löken. Blanda ihop allting ordentligt till en sammanhållen färs. Forma biffar (blir på satsen ca 8-10 stycken) och genomstek knapriga på medelvärme i stekpanna med rapsolja.
Skala och grovriv löken. Vi käkade biffarna med ugnsstekt potatis och en kall sås (se recept nedan). Jag kan även tänka mig att det kan vara gott att servera biffarna med ris eller någon annan form av gryn samt en mustig tomatsås
Det här med att laga middag på vardagarna tycker jag alltid känns som ett evighetsprojekt. Blanda morötter och halloumi med ägg, ströbröd, sambal oelek/chili och svartpeppar
Skala och hacka löken. Stek biffarna gyllenbruna i stekpanna med rapsolja, ett par minuter per sida. Blanda tomater, lök, olja och vinäger salt och peppar
Servera med riven parmesan och färsk basilika. 1 Fräs soltorkade tomater, lök och vitlök i olja i en stor stekpanna eller kastrull. 1 st gul lök, hackad. 1 st vitlöksklyfta, finhackad
Börja med att koka linserna och till dem behövs. Skala och hacka löken och vitlöksklyftorna. Ha i tomatpurén och låt den steka med en stund under omröring
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.