Stekpannebröd med bakpulver Ett enkelt stekpannebröd som jag använde till både mellis och en middag. Det är godast om man äter det nygjort men går även att värma upp en snabbis i brödrosten Smaskelismaskens
Myllymäkis hembakade hamburgerbröd 5,5 dl vetemjöl. 125 g jäst. 125 g smör. 12,5 dl mjölk. 10,5 tsk salt. 11 ägg. 15,5 dl vetemjöl 25 g jäst 25 g smör 2,5 dl mjölk 0,5 tsk salt 1 äggSmula jästen i en bunke www.koket.se
Naanbröd – grundrecept Ingredienser 1 sats 2 satser 3 satser 4 satser 5 satser 6 satser 7 satser 8 satser 9 satser 10 satser 11 satser 12 satser 13 satser 14 satser 15 satser 16 satser 17 satser 18 satser 19 satser 20 satser 1 tsk torrjäst 0,5 tsk strösocker 2 msk vatten 250 gram vetemjöl 0,75 gram salt 1 dl naturell yoghurt 1 msk matolja , med neutral smak 0,75 dl mellanmjölk 2 klyfta(or) vitlök 1 kruka(or) färsk koriander 1 msk 1 msk rapsolja Köp receptet www.tasteline.com
Pitabröd vetemjöl. 1vatten. 1yoghurt naturell. 1jäst. 1salt. 1strösockerArbeta samman alla ingredienserna i en bunke till en smidig deg och låt jäsa i en timme Svt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.