Läskande Rosébål med apelsin, jordgubbar & mynta | Foodfolder - Vin, matglädje och inspiration!
www.foodfolder.se
www.foodfolder.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 l Rosévin
  • 11 l Russian Water
  • 11 förpackning(ar) Mynta
  • 11 st Apelsin
  • 11 ask(ar) Jordgubbar
  • 11 dl Socker
  • 11 dl Vatten
  • 1 Ingredienser Övrigt: 1 l Rosévin 1 l Russian Water 1 förpackning(ar) Mynta 1 st Apelsin 1 ask(ar) Jordgubbar 1 dl Socker 1 dl Vatten Skriv utBeskrivning: Få saker är så somriga som barnskratt och barfota-spring i trädgården. Speciellt när man har avlastning från farföräldrar, så jag själv kan fokusera på en svalkande dryck! Jag kikade in i kylskåpet och hittade rosé, apelsin, jordgubbar och en flaska Russian Water. Jag hade gärna haft mynta också, så har du det hemma, släng med en näve. 
  • Smält socker och vatten i en kastrull och ställ in i kylen så den blir kall. 
  • Skiva apelsinen och dela jordgubbar. Hacka mynta och lägg allt en skål fylld med is. Blanda runt och häll i lika delar rosévin som Russian Water. Avsluta med att hälla över sockerlagen och rör runt.
  • På med solglasögonen och njut av solen medan du svalkas av ditt rosébål!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.