Gnocchi alla sorrentina är en läcker italiensk gratäng med gnocchi i tomatsås toppad med ost. Inlägget Gnocchi alla sorrentina- Gratäng med gnocchi, tomatsåsoch ost dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Riktigt läcker pastasås med kyckling, vitlök, soltorkadtomat, tomatoch spenat. Hacka kycklingen och lök i tärningar, hacka soltorkadetomaterna i mindre bitar, finhacka vitlöksklyftorna och dela cocktailtomaterna i halvor
Här har jag gjort en vegetarisk gryta med linser, grädde, färska tomater, vitlök och spenat. Rör sen ner riven vitlök, bladspenat, grovhackade tomateroch grädde
Servera med ris och sallad. Hetta upp en nonstickstekpanna med lite olja i. Klicka i färssmeten och stek små biffar tills de är genomstekta och har fin ljus stekyta på båda sidor
Den här kalasgoda kikärtsgratängen, med champinjoner, dragon och dijonsenap, är en vegetarisk variant av en gratäng som jag brukade laga på den tiden då vi fortfarande åt kött
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.