300g soltorkade tomater. Sätt ugnen på 200 grader. Skala och skiva potatisen. Skär tomaterna i små bitar. Varva potatis, tomat och smulad fetaost i två ugnsfasta formar
Ca 15 -20 klippta soltorkade tomater. Skala och skiva potatisen. Koka upp potatisen i ca 2 minuter. Häll av vattnet och varva lök och potatis i en smord form
Varva potatis, salt & peppar, lök & soltorkade tomater i en ugnsform. Mumma var det kan jag säga & kul att prova en ny smaksättning istället för bara den vanliga
Oliver och soltorkade tomater. Häll i allt i en brödform smörjd med kokosolja. Skär soltorkade tomater i fyra strimlor och oliver i halvor och rör ner i smeten
Låt vila en stund efter ugnen, garnera med lite timjan och servera sedan med en god sallad. Jag ska strax sätta mig med ekonomiböckerna, så det blir mindre roligt
Toppa medoliver och persilja. Fyll det förgräddade pajskalet med spenat, fetaost och soltorkad tomat. Kavla ut och klä en pajform (ca 26 cm i diameter) med degen
Toppa medoliver och persilja. Fyll det förgräddade pajskalet med spenat, fetaost och soltorkad tomat. Kavla ut och klä en pajform (ca 26 cm i diameter) med degen. ½ burk Zeta Soltorkade Tomater Strimlade (100 g). 1 dl Zeta Oliver Kalamata urkärnade
Garnera pajen med paprika i bitar, basilika, salami och oliver. Tärna fetaosten och hacka salamin, de soltorkade tomaterna, oliverna och basilikan och lägg allt över löken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.