TO DIE FOR pastagratäng med kyckling och curry. Du kan förbereda pastan i god tid innan servering och om du vill så kan du skippa kycklingen eller byta ut grönsaker efter smak
Bryn kycklingfiléerna i resten av oljan i stekpannan och krydda med salt och peppar. Toppa med krasse (vet dock inte vart krassen tog vägen på bilden…)
Perfekt med Kavlis kantarellost som smaksättning och redning av grytan. Skogens guld, kan ju inte annat än att hålla med den kloka person som myntade uttrycket
Toppa med färska tomater samt riven parmesanost. Mat och bak. Jag trillade över ett recept för ett tag sedan och idag gjorde jag en egen variant av det
Äggakaka med lingon och bacon. Äggsås med dill till torsk. Asiatisk pasta med kyckling och bacon. Friterad vit fisk med tamarindsås, rättika och sjögräsnudlar
Här ville jag ha en riktigt krämig pasta med massor av sås och smak så det föll för fläskfilépanna som jag kryddade upp med lök, vitlök och massor av små, färska champinjoner
Vi käkade soppan med limpmackor med ost och paprika. Vispa ihop mjölken med mjölet till en redning. Den här lena och goda soppan brukar göras på sommarens första färska grönsaker, men jag gjorde en snabbare variant genom att använda frysta sommargrönsaker istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.