1
kycklingbröstfilé (alternativt 100 g tillagadkycklingbröstfilé)
11 tsk
rapsolja
11 medelstort
tortillabröd (40 g)
125 g
fetaost 16 %
11 1/2 msk
matyoghurt 8%
11
tomat (70 g)
11 dl
hackad gurka (40 g)
11/4
rödlök
11 krm
chiliflakes
1 salt
och pepparSkär kycklingfilé i tre långa strimlor. Hetta upp olja i panna och stek tills kycklingen är genomstekt. Smaka av med salt, peppar och chiliflakes.
1 Mosa
fetaost med en gaffel och blanda med matyoghurt, salt och peppar.
1 Skiva
lök tunt. Skär tomat i små tärningar.
1 Värm
brödet och fyll med kyckling, fetaostkräm, gurka, lök och tomat.
4 250 g frysta, tinade gröna ärter 150 g smulad fetaost 2 msk fryst, hackad dill 1/2 dl matyoghurt (10 %) 1/2 tsk salt 1/2 tsk peppar 100 g böngroddar 1 förp, sprödbakade torskfiléer (à 360 g) 4 chapatibröd eller tortillabröd (medium) Till servering citronklyftor Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Hacka äpple, rödlök och paprika, fräs sedan hastigt i en stekpanna med lite olivolja och curry. Låt svalna av och blanda ihop med kyckling, majonnäs och gräddfil
Fetaost är en riktig favorit för mig, så gott att bara äta som det är men också väldigt gott att tex blanda ner i färsbiffar eller varför inte tillsammans med rödbetor, dom passar mycket bra ihop
Går ju att fylla med i princip vad som helst. Â Kycklingwraps tortillabröd grillad kyckling tomat gurka sallad avokado rödlök rhode island-dressing svartpeppar Bena ur kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.