Kycklingwokmedhoisinsås. I med kyckling, ostronsås och hoisinsås och salta. Det som är bra med wok är ju att man tar lite vad man har , det är ju som en asiatisk pyttipanna
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Bryn i stekpanna tillsammans med finhackad lök och vitlök. Smaka av med salt och peppar. Häll över de wokade grönsakerna i kycklingpannan och servera rykande varm tillsammans med nudlar
Strimla kycklingen och stek med lite salt och peppar. Det här är en jättegod rätt och verkligen ett jättesmart tips på hur man kan laga till en god kycklingwok
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
För det är faktiskt något klurigt med att göra biffar av diverse gröna ting. Skrattade gott åt Annas kommentar på mitt perfect-life-blogginlägg i söndags
Typ knäppa med fingrarna å vips stod där en näringsrik, god middag. Brödet som mättar all hunger Ingredienser 4 dl fil/yoghurt/créme fraich 7 dl mjöl (blanda typ råg, vete, etc. Sätt ugnen på 175-200 grader å preppa en brödform med bakplåtspapper 2. Häll upp smeten i formen å grädda längst ner i ugnen i ca 60 min (håll koll i slutet, eventuellt kan du behöva täcka med folie) Servera med smör, ost å en stor kopp te
Toppa med creme fraiche och gärna med skalade räkor. Koka upp vattnet, tillsätt buljongtärningarna. Under tiden vattnet ska koka upp, skala och riv morötterna på den grövsta sidan
Var noga med att inte överkoka, utan låt dem gärna förbli lite al dente. Låt puttra på medelvärme i ytterligare några minuter tills grönsakerna har mjuknat lite, de ska dock ha kvar ett visst tuggmotstånd
Missa då inte våra nyhetsbrev som ger matinspiration för hela veckan. raps- eller majsolja. Kycklingwokmed cashewnötter Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.