Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt
Ugnsomelett med mozzarella och kyckling. 10 portionerFyra grillade (eller stekta) kycklingfiléer 2 st bollar med mozzarella3 röda lökarEn finger tjock purjolök6 tomater15 ägg (små) 10 stora. 5 dl mjölk4 dl riven ostSalt och pepparItaliensk salladskryddaHacka upp kyckling, lök, purjo, mozzarella och tomat blanda allt på en plåt med bakplåtspapper
Kyckling i brieostsås med curryråris. Koka råris med lite olivolja, salt och curry, jättegott. Kyckling i brieostsås3små kycklingfiléer 2 fingrar purjo1röd paprika350 gram creme freshEn fjärdedel brieostSkiva kyckling i kuber, stek ihop med hackad purjolök och paprika, krydda med salt, svartpeppar, vitlökspulver och grillkrydda samt dragon
Vi käkade soppan med limpmackor med ost och paprika. Den här lena och goda soppan brukar göras på sommarens första färska grönsaker, men jag gjorde en snabbare variant genom att använda frysta sommargrönsaker istället
Dagens recept är en snabblagad kycklingwokmedgrönsaker och äggnudlar. I medwokgrönsakerna. Sen väntar en vecka med relalalax, promenader, serier, god mat, batteriladdning
Servera kycklingwokenmedgrönsakerna, kokt jasminris, råris eller nudlar samt ev. Nudlar kan du också koka och låta svalna och värma upp medkycklingwoken innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.