Detta är perfekt som plockmat, heta grillade kycklingvingarmed smak av lime, ingefära och chili. Nu tar du ut kycklingvingarna och lägger på ett fint fat och sedan häller du lagen över de hotta vingarna och sedan är det bara att börja mumsa
Servera vingarna direkt med såsen att dippa i. Låt gärna alla få varsin liten dippskål med sås. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 5 16 kycklingvingar. 2 hackade röda chili med kärnor
Dagen till ära bjuder jag på panerade kycklingvingarmed ranchsmak. Idag är det torsdag och det har varit en ganska hektisk vecka, så här med betygssättning och sommarfester
Servera vingarna direkt med såsen att dippa i. Låt gärna alla få varsin liten dippskål med sås. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 69 16 kycklingvingar. 2 hackade röda chili med kärnor
Servera tillsammans medkycklingvingarna och en klick yoghurt. Dela kycklingvingarna på mitten och marinera sedan i granatäppelsirap, lök och vitlökspulver, paprikapulver och olivolja
Späd ev med vatten. Servera direkt med dippsåsen. 1 Lägg kycklingvingarna i dubbla plastpåsar, häll över soja och citronsaft och låt marinera, gärna över natten. 900 g kycklingvingar. 2 röda chili, finhackade (med kärnor)
Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port 500 g kycklingvingar 1/2 dl Citronsaft 1 dl Olivolja 3 st Vitlöksklyftor 1/2 tsk Paprikapulver salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.