Fintärna tomaterna, finhacka löken och strimla koriandern fint, även stjälkarna. PicodeGallo är en tomatsalsa med chili och lime som passar väldigt bra till såväl fisk som grillat kött och grönsaker
Idag ska jag och dottern ha en liten lunchdejtmed pappan i huset för uteserveringar är verkligen något av det bästa med sommaren, och faktiskt en stor del av varför just dennaårstiden är min favoritårstid
Smaksätt med salt och peppar. Smaka av med pressad limesaft. Klipp av korianderstjälkarnaoch skölj. PicodeGallobetyder tuppens näbb och är Mexikos nationalsås som passar till texmex, grillat och på buffé
10,5 dl hackad färsk koriander. 11 krm svartpepparTärna tomater, hacka lök, jalapeno ochkoriander samt blanda med limejuice samt olivolja och smaka av med salt samt vitpeppar
1½ kruka färsk koriander. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 tomater 1 röd chili 1 silverlök ½ kruka färsk koriander saft av 1 lime ½ tsk salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.