Ugnsrostaderotsaker Olivolja, salt, peppar Färsk timjan Rödbetor Potatis Morot (gärna olika färger) Palsternacka Röd lök Skala och skär, blanda med olja, timjan, salt och peppar
Vänd rotsakerna på en bakplåtsklädd plåt med olivolja, salt, peppar och timjan. Skala rotsakerna. Häll sedan de rostade rotsakerna i en ugnsform tillsammans med bönorna
Koka upp tillsammans med vinäger, vatten, hackad schalottenlök, dragonstjälkar och vitpepparkorn. Vispa ihop vätskan med äggulor i en kastrull över vattenbad till det blir krämigt
Lägg dem i en ugnsfastform, rör runt med rapsolja, salta och peppra. Skölj och skala alla rotsaker. Lägg den i en ugnsfast form med lite rapsolja i botten
Ta ut formen medrotsakerna och lägg biffarna uppepå stavarna. Själv spenderar jag min på jobbet medan resten av min familj är hemma och söndagsmyser utan mig
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
serveras med ugnbakade rotfrukter och lite krispiga grönsaker. Lägg ut skinkschnitzlarna på en skärbräda och banka ut dem med en kötthammare eller en brödkavel
Slå av vattnet och blanda sparrisen med potatis och morötter. Ugnsrostaderotsaker. Sila av grönsakerna och ställ tillbaka kastrullen med reduktionen på spisen
Jag tror att det är nödvändigt att vara noggrann med val av köttbiten vilket kan vara svårt eftersom högrev ofta kommer vakuumförpackat med en massa blodig vätska omkring sig som gör det svårt att se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.