Den brukar göras med nöt, fläsk, kyckling eller helt vegetarisk och alla gör den på olika sätt beroende vilken del man kommer i från och traditioner som man har fått hemifrån
Servera som det är eller med nudlar (typ Shirataki eller sjögräs). Lowcarb / Liberal LCHF3 portioner300g kycklingfilé i små skivor1 msk olja3 vitlöksklyftor finhackade1 gul lök hackad grovt100g pac choi (eller annan kål) i skivor1/2 färsk broccoli i bitar1/3 mindre huvud blomkål i bitar1 röd paprika i skivor3 msk ostronsås (köpte Santa Marias) 1 tsk fisksås (köpte Santa Marias)1-2 tsk thai wok krydda (från spicemaster) 3/4 dl vattenSaltFräs vitlöken i olja på medelhögvärme i stek/wokpanna och tillsätt kycklingen och lite salt och stek 4-5 minuter. 3 portioner
Dragon är en av mina favoritkryddor, så när jag såg det här smarriga receptet på kyckling i dragonsås med knaperstekt bacon till var jag bara tvungen att laga det
Slice it in six medium pieces. Preheat the oven to 400 degrees F/200 degrees C. Publicerat av SoDelicious den 24 mars 2016 Tyckte du att detta var ett bra LCHF-recept. 400 deg. 24 mars
Jag använder många olika kryddor i min matlagning och när jag fick möjlighet att laga middag tillsammans med marknadschefen för kryddor på Santa Maria så passade jag på att tillaga en god indisk kyckling curry som innehåller väldigt många olika kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.