Fräs riset i en gryta med olja. Tillsätt vatten och buljongtärningar och koka under lock, 15 minuter. Tärna kycklingfiléerna och bryn dem i en stekpanna med olja
Vissa dagar har man knappt tid att laga lunch eller en lättare middag. Då passar detta recept perfekt eftersom man har en god soppa framför sig på max 20 minuter
Fräs färsen smulig i en stor gryta med smör. Skala morötterna och palsternackan. Riv morötter, palsternacka, selleri, squash, vitkål, purjolök, rödlök och chili på grova skivan i matberedaren
Fräs färsen smulig i en gryta med smör. Tillsätt tomatpuré och hackad lök och fräs lite till. Skala och strimla morötterna och lägg i grytan tillsammans med vatten och buljongtärning
Dela och kärna ur paprikorna och chilifrukten. Skala löken och ansa fänkålen. Hacka alltsammans och fräs det i lite smör eller olja i en stor kastrull i ca 5 minuter utan att det tar färg
Ingredienser Portioner. 4 1 tärnad morot 2 tsk curry 1 msk olja ca 7 dl vatten 1 kycklingbuljongtärning 200 g tärnad tillagad kyckling 250 g mjukost (gärna mild) svartpeppar ca 100 g sockerärtor ev färsk koriander (till garnering) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Koka kycklingen med lök, morot, lagerblad, pepparkorn, buljongtärningarna och vitlöksklyftorna i ca 45-50 minuter eller tills kycklingen börjar falla isär
Stek kycklingen gyllene tillsammans med curry i Milda Culinesse ca 5 minuter. Koka upp vatten med buljongtärningar, Milda Mini Mat 7%, ingefära och citrongräs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.