Fyll bröden med en klick yoghurtsås, kyckling, skivad tomat, sallad och rödlök samt toppa med några klickar extra yoghurtsås och njut av din kycklingsmörgås
Waldorfsalladen är klar att servera. 112 gröna vindruvor att garnera med (valfritt)Skala och skölj rotsellerin - lättast är att skära bort skalet. Koka upp en kastrull med 0,5 liter saltat vatten (0,5 tsk)
Vispa upp grädden lätt och blanda den med majonnäs och citronsaft, krydda med salt och peppar. Blanda strimlorna omedelbart i såsen så att de inte mörknar, smaka av och tillsätt eventuellt mer salt och peppar
Skär rotselleri i skivor, koka lätt mjuka i saltat vatten, spola av med kallvatten. Blanda crème fraiche, citronsaft, salt, peppar och paprikapulver i en skål
Servera med tex en kyckling. Waldorfsallad. 4 portioner. 1/4 rotselleri. 1 morot. 2 stjälkselleri. 1 äpple. 50 g valnötter eller solrosfrön och pumpakärnor
Fräs linser, potatis och lök snabbt i en kastrull med olja. Smaka av med salt och peppar. Servera soppan med smörgås med grillad kyckling, sallad och basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.