Kycklingschnitzel med rostade rotfrukter och vårig kålsallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 gram palsternacka (or)
  • 800 gram potatis (ar)
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 700 gram kycklingfilé(er) , tinad
  • 2 st ägg
  • 1 dl mjöl
  • 1 dl ströbröd
  • 1 smör och olivolja
  • 1 salt
  • 1 svartpeppar
  • 1 st spetskål , max 250 gram
  • 1 st äpple(n), gröna
  • 1 knippa(en) rädisor
  • 0.5 kruka(or) dill
  • 200 gram turkisk yoghurt
  • 0.5 tsk kumminfrön
  • 1 msk balsamvinäger
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.