Kycklingsatay med indonesisk gurksallad
COOKED
COOKED
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g kycklingfiléer Sataymarinad
  • 1 dl ketjap manis 1 dl kokosmjölk 1 tsk ingefära, finhackad 1 tsk vitlök, finhackad 1/2 tsk nymald svartpeppar 1/2 tsk chiliflakes 1 tsk majsolja Grillspett som legat minst 1 timme i vatten Gurksallad
  • 1 gurka 1 rödlök 1 jalapeñochilifrukt
  • 1 tsk ingefära 1/2-1 mogen mango 1/3 röd paprika 3 msk mynta 1 dl kokosmjölk 2 tsk fisksås, nam plaa 1 msk limejuice nymald svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.