Kycklingsaltimbocca med risotto och olivsky
Gourmetmorsan
Gourmetmorsan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kycklingsaltimbocca med risotto och olivsky
  • 4 portioner
  • 700 gr två delade kycklingfiléer
  • 8 stora skivor Parmaskinka
  • 1 dl färsk salvia
  • 1 dl grovt hackade stora gröna oliver
  • 3 dl kycklingfond
  • 1 msk kinesisk soja
  • 0,5 msk maizena
  • 1 msk hackad timjan
  • 1 msk hackad rosmarin
  • salt, peppar och citron
  •  
  • Risotto
  • 4 dl avorioris
  • 2 dl vitt vin
  • 4 dl färdigblandad kycklingfond
  • 1 dl riven parmesanost
  • 2 msk pressad citron
  • 2 msk smör
  • 0,5 dl finhackad scharlottenlök
  • Olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.