Det här brödet jar jag gjort massvis med gånger och det går att variera i det oändliga. På morgonen toppar du med frön eventuellt kan du spreja/pensla på lite vatten för att få fröna att fästa
Lägg på pakplåtspapper och spraya eller pensla med smör eller olivolja. Hoppas mina nya gummiband kommer snart så jag kan köra igång med mitt nya träning schema som jag satt ihop
Halvera päronenoch ta bort kärnhuset med en sked. Servera med glass eller grädde. Riv mandelmassan över päronen, strö över valnötterna och toppa med sirapen
Skär päronoch äpplen i bitar, blanda runt med socker och potatismjöl. Blanda sen ihop havregryn med socker, vetemjöl, mandel, bakpulver, vaniljsocker och salt
Det glutenfria surdegspulvret som jag skrivit om tidigare satte igång baklusten, och eftersom frysen behövde fyllas på med glutenfritt bröd testade jag en ny variant
Så här innan jul gillar jag det enkla i matväg, och nu när jag inte ska "sjåa" så mycket, då blir det här en härlig lågkolhydratsallad som är en rätt som är lätt som en plätt
Skiva och stek löken i smör till min färg, krydda med salt och en nypa socker. Servera med vinegrette. Tomat, gurka, paprika och isbergssallad är vad som köps hem i ren rutin och fyller salladsskålen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.