Vilken helg, en riktig sommarhelg blev det såhär i september, det tackar vi för. I stort sett har jag bara slappat, solat, ätit gott och tränat denna helg, det behövs ibland och det har varit underbart
Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
Man kan nästan ha i vilka grönsaker som helst men jag kände för att göra salladen extra grön och nyttig så jag har haft i sockerbönor, ruccola, bladspenat och ärtskott
2 msk fransk dressing (French sallads dressing). Blanda alla ingredienser i en skål och ställ svalt i några timmar gärna över dagen så smakerna blandas ordentligt
Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
Blanda ingredienserna till dressingen och smaka av med salt och peppar. Dressing. Rör riset luftigt med en gaffel och blanda med kyckling, paprika, majs, avokado, rödlök, tomater och sallad
Idag gjorde jag en räksallad till middag och till den gjorde jag den här dressingen. Ingredienser. 2 dl gräddfil1 dl majonäs2 msk ketchup½ tsk salt1 krm grovmalen svartpeppar1 tsk citronolja2 msk finhackad dill Rör ihop allt och servera till räksalladen
gurkatomatrödlök röd paprikafärska stekta champinjoner fetaost tärningarsvarta oliverServera tillsammans med en god vitlöksdressing eller en god tzatziki
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.