Kycklingsallad med citronyoghurt / Chickensalad with lemondip
Food4inspiration
Food4inspiration
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kycklingfiléer
  • 1 msk hackad salvia
  • 1 citron
  • 1 msk olivolja
  • 2 tsk honung
  • och
  • 70 gram spenat/ruccola
  • 10 st morötter
  • 3 st vårlökar
  • 1 zucchini Rosta vårlök och morötter i ungen med olivolja och flingsalt i cirka 20 minuter Dela zucchini i smala skivor och stek i olivolja till den fått färg.
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • 2 chicken fillets
  • 1 tablespoon chopped sage
  • 1 lemon
  • 1 tbsp olive oil
  • 2 tsp honey
  • 70 ounces spinach / arugula
  • 10 carrots
  • onion
  • 1 zucchini Toast the spring onions and carrots in the oven with olive oil and sea salt for about 20 minutes Share zucchini into thin slices and fry in olive oil.
  • 2 dl yoghurt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.