Så här innan jul gillar jag det enkla i matväg, och nu när jag inte ska "sjåa" så mycket, då blir det här en härlig lågkolhydratsallad som är en rätt som är lätt som en plätt
Så det blev en kycklingsalladmed en gräddfilsdressing. Åå vilken god kycklingsallad. Jag har läst mycket i min Flavor Bibel, hur mankombinerarsmaker och utifrån den har jag experimenterat lite
Krämigkycklingsallad. Permalink /. En hel grillad kyckling som du benar ur och hackar upp. Hacka två stycken gurkor, ett halvt litet isbergsalladshuvud och blanda i grädden samtidigtsom kycklingen, sist blandar du i en halv påse gröna ärtor
Denna gången blev det ett säkert kort, en fetaostkräm. Ja, det har grillats ikväll igen och av någon anledning så blir det inte att jag gör någon "vanlig" sås till grillad mat utan det blir för det mesta någon slags dippsås
Fantastiskt god fetaostkrämsom passar att serveras till de flesta rätter. Receptet fick jag från en vän som serverade krämenmed lax och rotfrukter, himmelskt gott
God morgon hörrni. Jag tänker ta hand ommig själv lite extra den här veckan. Hoppas mina nya gummibandkommer snart så jag kan köra igång medmitt nya träning schemasom jag satt ihop
Kycklingsallad. Vilken värme. Vad passar bättre än en god sallad dessa varmasommardagar. Ommandessutom har en vinägrett till så känns det ännu fräschare än omman använder sig av en mejeribaserad dressing medcrème fraîche eller yoghurt
Strimla baconet och knaperstek det i en torr, het stekpanna. Ta bort eventuella hinnor och senor och banka ut kycklingfiléerna med handen eller med en köttklubba
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.