Lägg i en ugnsfast form med skinnsidan uppåt. Med tanke på namnet trodde vi att det skulle vara en stark smak på kycklingen, men den smakade mest citron
Häll på grädden. Ta ur filén ur stekpanna och häll på crème fraîche och färskosten. När potatisen blivit mjuk i ugnen tar man ut den och lägger på fläskfilén
Då tändes grillen och på den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng. Det var lite dåligt väder på dagen, men på eftermiddagen kom solen
Strö på ost. Sätt ugnen på 225°. Koka den på svag värme i mjölk, salt, peppar och muskot ca 10 min. Grädda potatisgratängen mitt i ugnen ca 20 min, eller tills potatisen är mjuk
"Det smakar som på restaurang" påpekade Mats när han åt gratängen första gången. Den här enkla och lite annorlunda potatisgratängen passar extra bra till grillat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.