Toppa medparmesanost vid servering. Vänd ned spaghettin och blanda runt ordentligt. Blanda samman kycklingfärsen med havregröt, ägg, 1 kruka persilja, citronskal, 1 riven vitlöksklyfta och salt. Rulla köttbullar och stek i olivolja i ca 10 minuter på medelvärme. Höj värmen under stekpannan och tillsätt 2 skivade vitlöksklyftor och zucchini. Fräs i 3 minuter och tillsätt schalottenlök, solroskärnor och bladpersilja samt citronsaft. 2 dl färskriven parmesanost. 600 g kycklingfärs 1 dl kokt havregröt, kall 1 ägg 2 krukor bladpersilja, fint hackad 0,5 citron, skalet av + saft 3 klyftor vitlök 1,5 tsk salt 1 zucchini, i tunna slantar 1 bananschalottenlök, skivad 1 dl rostade solroskärnor 2 dl färskriven parmesanost spaghetti olivolja
Pressa över en halv lime och smaka av med ev mer fisksås. Fräs currypastan, vitlök och ingefära i några sekunder i lite olja i en tjockbottnad kastrull
Smaka av med salt och vitpeppar. Från grunden ska man egentligen använda sig av mortel, men någon sådan har inte jag, så jag mixar alltid min – och det blir bra det också
Häll av pastan och blanda ner i såsen, servera sedan med riven parmesan på toppen. Efter några minuter, slå på grädden så den får koka tillsammans med dom andra ingredienserna
Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde. Jag tänkte att om de smakade okej utan kylskåpskyla i några timmar så är de perfekt att ha med som mellanmål
Översatt frånoch anpassat eftre Bao Londons recept. Förutom denna bao med sidfläsk, het majo, gurka, jordnötter och koriander så gjorde jag en med bulgogikyckling som jag hade över, het majo, koriander och vårlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.