Ingredienser cm ingefära 1/2 dl socker juicen från 2 lime 1/2 msk asiatisk fisksås 1 1/2 krm wasabipasta 1 1/2 dl risvinäger eller annan mild vinäger Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Låter ni det koktaägget vara som det är eller delar ni på dem och toppar dem med något gott. Jag tror vi alla är överens om att påsken förknippas medägg i någon form
Toppa med dill, slå smöret över och servera med citronklyftor och kokt potatis. Använd en vid kastrull och fyll upp med vatten så att torskkotletterna kommer att täckas
Lägg i ugnsfast form. Med tanke på att jag lagade denna rätt i slutet av januari i år finns är det kanske inte helt lätt att hitta brysselkål nu men hey, det är snart höst igen
Skala ingefäran, var noga med att bara ta bort det yttersta skalet. Lägg ner ingefäran. Jag har alltid älskat den inlagdaingefäran (eller gari) som man får när man äter sushi
Skala äggen och lägg i en glasburk med lock. Ni har nu rosa ägg som håller i månader i sin lag. Koka äggen 8-9 minuter och kyl av dem. Ställ i kylen ca 14 dagar, peta gärna runt äggen om de vill flyta upp de första dagarna. 8 ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.