Kycklingpasta med murkelsås
Stinas Mat & Prat
Stinas Mat & Prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 hungriga kondorer kunde mumsa en gång till på härligheten till lunch dagen efter. Passa så du inte överlagar kycklingen, det går fort i ugnen!
  • 1 kg kycklingfilé
  • 400 gram färdigförvällda murklor
  • 140 gram bacon (gärna lite rökig, vi hade pig ham, ej att förväxla med tre-pack Scan)
  • 1 gul lök
  • 100 gram kantrarellost
  • 2 dl rött vin
  • 2 dessertsked Mrs Cheng soja
  • 6 dl Kokbar vispgrädde
  • 1 näve pärltomter
  • Smör (att steka i)
  • Pasta (vi körde med Fusilli)
  • Salt
  • Vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.