Jag rörde ihop en kall vinegrette med färsk basilikaoch soltorkade tomater som jag vände runt pastan i och i kylen hade jag färdigstekt kyckling som jag vände ner
Krydda med oregano ochbasilikaoch smaka slutligen av med salt och peppar. Man använder inkråmet från auberginenoch blandar med fyllningen och gratinerar sedan med härlig mozzarella
Varva skivorna av zucchini, aubergineoch tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Skär auberginenoch zucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja
Igår blev det en aubergineoch okragryta, rikligt kryddad med chili, ingefära och koriander. Bryn i en större kastrull med neutral olja tillsammans med spiskummin och korianderfröna som du stött lite lätt i en mortel
Blanda i kycklingbitarna och krydda med salt och peppar. Strimla basilikanoch rör ner i såsen. Plocka bort allt kycklingkött från kycklingen och skär det i små bitar
Smaka sedan av med balsamvinäger, färsk basilika, salt och peppar. Börja med tomatsåsen. Skiva auberginen på längden och lägg skivorna på hushållspapper
Forma små runda, platta biffar med handen och lägg dem på ett fat. Blanda med köttfärsen. Ta sen en aubergineskivaoch tryck på köttfärsbiffen, varannan köttfärs varannan aubergine
Enklaste och godaste kycklingpastan. Krydda med salt och peppar. Servera såsen med pastan. Grön spenat, röda tomater och vit pasta, italienskt och gott så det förslår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.