Kycklingpanna med sweet chili och creme fraiche
www.landleyskok.se
www.landleyskok.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 kycklingbröstfiléer eller kycklingfiléer
  • salt, peppar
  • smör
  • 2 schalottenlökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 kruka finbladig svartkål
  • 1 dl paprikasallad
  • 1 burk/tetra kokta kikärtor (á 400g)
  • 2 msk hackad, färsk timjan
  • 4-5 dl creme fraiche
  • 2 msk tomatpuré
  • 0,5 dl sweet chilisås
  • 14 dl jasminris
  • 1 Kycklingpanna:
  • 1 Tillbehör:Halvera kycklingbröstfiléerna på längden och stek dem i smör i en stekpanna. Salta och peppra och stek så de får fin yta runt om. Lyft ur och lägg åt sidan medan du gör såsen.Hacka gul lök och låt den mjukna i smör i stekpannan. När löken börjar bli genomskinlig, pressa i vitlök och stek ytterligare en minut.Ha ner svartkål, strimlad grillad paprika, sköljda kikärtor, hackad timjan, creme fraiche, tomatpuré och sweet chilisås. Smaka av med salt och peppar. Låt allt puttra ihop några minuter. Ha ner den stekta kycklingen och låt den puttra med 1-2 minuter. Servera med kokt jasminris.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.