Jag hade alltså kyckling att ta hand om, och eftersom jag precis varit in och kikat hos Amy fick jag lust att sätta lite indisk piff på min kycklingpaj
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Kycklingpaj. Smaka av med salt och peppar. Den här kycklingpajen har jag gjort i över 10 år och är verkligen en gammal favorit. Späd med grädde och mjölk och låt småkoka i ca 3 min
På med lite peppar. Klä pajform med smördeg. Häll i fyllningen, på med halverade tomater och riven ost. Servera med en god sallad, gärna med isbergs, tomat, gurka, rödlök, majs och italiensk salladskrydda
Stek upp kycklingen och krydda med dina favoritkryddor, mina är. Vispa ihop äggen med mjölken och smaksätt med salt och peppar, häll över kycklingblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.