Hacka ihop mjöl med smör till en smulig massa. Stek i smör i stekpanna och krydda med salt och peppar. Låt chili och paprika fräsa med kycklingen ett par minuter
Rulla ihop och fäst med tandpetare. Bryn ruladerna runt om i en stekpanna med smör. Red av med maizenaredning och smaka av med salt och peppar och servera till ruladerna
Doppa dem i uppvispat ägg och avsluta med att vända dem i riven haloumiost. Stek filéerna på båda sidor i en stekpanna med smör, tills de fått fin färg
Är festen utomhus är det ett extra plus som maträtterna inte kräver bestick så att man dels slipper massa engångsartiklar som skräpar runt men också att vinden snor med sig både det ena och det andra
Späd med grädde och svampspad. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Nagga botten med en gaffel. Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp
Kycklingpaj. Smaka av med salt och peppar. Den här kycklingpajen har jag gjort i över 10 år och är verkligen en gammal favorit. Späd med grädde och mjölk och låt småkoka i ca 3 min
På med lite peppar. Klä pajform med smördeg. Häll i fyllningen, på med halverade tomater och riven ost. Servera med en god sallad, gärna med isbergs, tomat, gurka, rödlök, majs och italiensk salladskrydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.