1 ev
finhackad röd chiliKoka jasminris enligt anvisningar på förpackningen. Blanda samman dipsåsen.
1 Dipsås:
Blanda crème fraiche med curry och sweet chilisås i en skål. Smaka av med salt och peppar. Låt stå i kylen tills serveringen.
1 Nuggets:
Blanda kycklingfärsen med salt, peppar, ägg, majsstärkelse, lime-, skal och pressad saft. Rör om tills färsen binder ihop. Forma färsen till små tillplattade biffar med vattensköljd hand och sked. Vänd dem i panko på en tallrik. Lägg dem på ett smörpapper.
1 Hetta
upp en stekpanna med oljan och stek dem på medelvärme, cirka 3 minuter per sida. Kontrollera att de är genomstekta.
1 Servera
kycklingnuggets på sköljda blad av gemsallat fyllda med kokt jasminris. Dipsås och limeklyftor vid sidan om.
Servera med biffarna och valfritt tillbehör. Lägg i en klick smör och stek kantarellerna några minuter, lägg i löken och låt kantareller och lök steka klart tillsammans
Jag gjorde en jättesmaskig köttgryta igår med fläskytterfilé, paprika och mango chutney. Grytan smakade faktiskt ännu bättre idag, men så är det ju oftast med grytor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.