Smaka av ädelostsåsenmed svartpeppar samt ev. Koka upp grädden i en kastrull och smula ner ädelosten. Vispa runt lite så att osten smälter ut i grädden
Blanda samman smulad ädelost med créme fraiche och smaka av med salt & peppar. Hetta upp en stekpanna med smör och stek filéerna ett par minuter på varje sida, salta & peppra en aning
Servera med parmesan. Skär sparrisen i ca 2 cm långa bitar. Lägg knopparna åt sidan. Koka sparrisen i lättsaltat vatten tills den är nätt och jämt mjuk, ca 5 min
Servera till stekta fläskfilémedaljonger. En sallad på rucola, avocado, fint tärnat äpple, gurka och pumpakärnor med kallpressad olivolja och pressad citron passade fint till den här rätten
Goda söndagsmiddagen, ett recept som jag provade hemma för att kolla om det är något att använda då vi på kostenheten skall bjuda på när vi samarbetar med Ica Maxi runt skolmaten
Lax och ädelostsåsHär kommer en krämig och smakrik ädelostsås som passar väldigt bra ihop med lax. Skär osten i mindre bitar och lägg i en kastrull tillsammans med 2 dl grädde
Servera med bröd och sallad. Koka pastan enlig anvisningarna på förpackningen. Värm såsen i en kastrull. Smula ner ädelosten och låt den smälta under omrörning
En lördag med sol hela dagen lång och inget plugg, underbart. Kvällens middag blev kycklinglasange, första gången som jag lagar det, och definitivt inte sista
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.