Kycklinglasagne
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 schalottenlök
  • 11 vitlöksklyfta
  • 1250 g fryst bladspenat
  • 14-5 soltorkade tomater inlagda i olja
  • 11 msk smör
  • 15 dl färdig ostsås, Kelda
  • 11 krm svartpeppar
  • 11 förpackning färska lasagneplattor (200 g)
  • 11 påse fryst salladskyckling (250 g) (Men det är ju godare med vanlig, men lite mer jobb.)
  • 11 dl riven lagrad ost
  • 1 Till servering
  • 1 Blandad sallad
  • 11 schalottenlök 1 vitlöksklyfta 250 g fryst bladspenat 4-5 soltorkade tomater inlagda i olja 1 msk smör 5 dl färdig ostsås, Kelda 1 krm svartpeppar 1 förpackning färska lasagneplattor (200 g) 1 påse fryst salladskyckling (250 g) (Men det är ju godare med vanlig, men lite mer jobb.) 1 dl riven lagrad ost Till servering Blandad salladSätt ugnen på 225 º. Skala och hacka lök och vitlök. Tina spenaten och dela den i mindre bitar. Finhacka tomaterna. Fräs lök, vitlök och spenat i smör 2-3 minuter. Rör ner tomater, ostsås och peppar. Varva lasagneplattor, kyckling och spenatsås i en smord ugnssäker form. Avsluta med spenatsås och riven ost. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter. Servera med blandad sallad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.