Onsdagens middag får ett inlägg först nu, bättre sent än aldrig. Lasagnen blev betydligt godare än vad jag trodde när jag tillagade den, för då såg den ganska tråkig ut… Vi kunde även konstatera att â€bäst föreâ€-datumet på pasta inte är speciellt mycket att bry sig om, för det visade sig efteråt att lasagneplattorna var över ett år gamla, men vi mådde lika bra för det
Efter jobbet i dag var jag tvungen att åka och handla. Brukar gå ganska snabbt, men inte i dag. Detta trots att jag handlade på Ica med en självscanner
500 g kycklingfärs olivolja till stekning 150 g arrabbiatasås på burk 400 g krossade tomater ½ dl ketchup 3 dl creme fraiche ½ dl vatten 250 g färska lasagneplattor 125 g mozzarellaost pinjenötter ½ kruka basilika salt & peppar Servera med en sallad av
Efter all jul och nyårsmat så passar det bra med lite pasta. Så i går när jag letade runt lite bland bloggar och recept så hittade jag ett recept på en kycklinglasagne hos Gourmetmorsan som jag provade
Lasagne kan man göra på många olika sätt för att variera både smak, ingredienser och tillagningstid. Vi har den traditionella lasagnen, den vegetariska lasagnen och lasagne man gör i lergryta, och icke att förglömma så har vi förstås Jamie Olivers lasagne som stadigt håller sej bland de mest sökta recepten här i Mårtenssons kök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.